Barca Nova

Per navegar l’Atlàntic les velles galeres ja no servien. La navegació va fer un tomb, perquè per solcar nous mars calien noves barques. Per arribar a les noves terres de la independència caldrà cercar barques amb nous aparells, nous rumbs i tripulacions preparades per qualsevol contingència dels nous mars.

L’independentisme, que solca els oceans amb rumb ferm, malgrat les tempestes, arribarà a bon port. Catalunya es deslliurarà del jou dels partits del 155, alguns dels quals, per molt que es tintin de vermell i vulguin enganyar autoanomenant-se d’esquerres, són tan autoritaris i indignes com els partits d’ultradreta espanyols. Catalunya té les drassanes per fabricar les noves naus de la independència.

Catalunya esdevindrà un estat independent, lliure, democràtic i social; malgrat les dretes, ultradretes i falses esquerres espanyoles. “Envuelta en sus harapos, desprecia cuanto ignora”. Quedeu-vos amb els vostres parracs, que des de les naus estant us diem adéu. Botem les naus i posem rumb ja cap a la independència i la llibertat!

Francesc Salvador

Un pensament sobre “Barca Nova

  1. Jaume Cardús Andreu

    Tot i saber que ni galeres ni galiasses servien per navegar, Ñ va estar 200 anys fent-ne.
    Nomes servien per enviar-hi condemnats.
    “Ahi lo dejo…”

    Respon

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.