Por de les urnes?

L’independentisme no ha tingut mai por de les urnes. Com succeeix en tot moviment democràtic, el sufragi és essencial per conèixer la voluntat de la ciutadania. Només els estats autoritaris, com l’espanyol, tenen por de les urnes. Prefereixen amagar allò que volen els ciutadans per així mantenir la seva dominació, tot distorsionant la voluntat popular. Però les seves mentides i fal·làcies es posen al descobert cada vegada que es vota.

Per això, els catalans acudirem a les urnes cada vegada que se’ns demani i posarem al descobert una i una altra vegada, i les vegades que calgui, les mentides de l’estat espanyol. Una participació massiva de l’independentisme en les votacions, com ja és habitual, derrota estrepitosament els partits que van cometre la ignomínia d’aplicar l’article 155 de la infame constitució espanyola. Votar és democràcia i és el camí més ferm cap a l’alliberament. Per la independència, la llibertat i la República catalana: Votem i guanyem!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.