Adhesió de l’Ajuntament al Pacte Santcugatenc pel Dret a Decidir

_MG_9910

 El dia abans de la Diada, Sant Cugat ha acollit dos actes significatius de compromís amb la consulta del 9N. A les 18.45, la sala de Plens del Consistori ha estat testimoni de la signatura del Pacte Santcugatenc pel Dret a Decidir (PSDD) per part de l’alcaldessa Mercè Conesa en representació de l’Ajuntament, que ja feia uns mesos que havia aprovat l’adhesió. A les 19.45 l’acte de Súmate ha aplegat més de 300 persones a la plaça Octavià.

La signatura del PSDD ha anat precedida d’unes paraules de Conesa i del coordinador del Pacte, Raül Romeva. L’alcaldessa ha agrait la feina feta a les entitats cíviques que, com l’ANC i Òmnium, han representat la voluntat dels ciutadans de votar pel seu futur “un dret irrenunciable”, ha dit. Romeva, per la seva banda, ha recordat la Diada de 2012 com el desencadenant del moment decisiu que ara vivim: “ara toca concretar. Amb la Via de l’any passat i la V de demà, ja està clar el missatge. La Diada de 2014 marcarà el principi de la concreció, que serà la consulta del 9N”.

L’Ajuntament ha fet entrega d’una litografia de l’artista Paco Minuesa a Manel Porta, coordinador de l’ANC a Sant Cugat, i a Maria Rosa Caballé, presidenta d’Òmnium Sant Cugat. L’obra representa un cor embenat amb cintes vermelles que dibuixen un 2014 i un 1714 que l’enmarquen per dalt i baix.

L’acte ha finalitzat amb el Cant dels Segadors.

(les fotografies han estat realitzades per Josep Maria Casajuana)

_MG_9947_MG_9950_MG_9948

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.