La Via Catalana 2014 es converteix en la mobilització més multitudinària de la història d’Europa

Article original de Assemblea.cat Vallés Occidental

La concentració més massiva de la història d’Europa. Aquest és el resultat de la Via Catalana 2014, que ha omplert la Gran Via de les Corts Catalanes i l’Avinguda Diagonal, més d’11 quilòmetres que han format un immens mosaic humà amb la senyera. La mobilització ha esdevingut una nova demostració de força pacífica per votar i guanyar a la consulta del proper 9 de novembre.

La mobilització, organitzada per ARA ÉS L’HORA, la campanya unitària impulsada per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural, és el punt d’inflexió per encarar la consulta del 9 de novembre i aconseguir que el Sí a la independència obtingui un resultat majoritari.

La multitudinària concentració ha arrencat a les 17:14 hores amb el vot simbòlic d’una jove que farà 16 anys el proper 9N, l’edat mínima per a poder votar a la consulta. Després ha estat el torn dels parlaments, una gran onada arreu del recorregut; i una ”votació simbòlica” en què s’ha demanat als assistents que aixequessin els dits amb la senyal de la V i de Victòria.
mg_0134_opt

Un pensament sobre “La Via Catalana 2014 es converteix en la mobilització més multitudinària de la història d’Europa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.