Missatge de Carme Forcadell i Muriel Casals

Ara es l'hora

Hola,

Ho hem aconseguit. Ha sigut tan emocionant que ho recordarem tota la vida. Hem demostrat al món la nostra voluntat de votar amb l’acte cívic més gran que s’ha fet mai a cap ciutat d’Europa. Junts, hem tornat a fer història i serem recordats per sempre. Gràcies!

La Via Catalana 2014 ha estat un èxit de tothom i també el principi d’una gran campanya per guanyar la independència.

Arribar fins a aquest punt no ha estat gens fàcil. El nostre oponent no és el defensor legítim d’una idea, sinó un Estat que actua sense escrúpols: hi ha hagut querelles, circulació mal intencionada de rumors falsos i intents de filtració il·legal de dades privades.

Ara ja et podem dir que el web d’ARA ÉS L’HORA ha patit centenars datacs informàtics que intentaven fer caure els nostres servidors, situats en altres països. També hi ha hagut intents de bloquejar les comunicacions personals dels responsables de la campanya. Sabem que el joc brut continuarà.

Estar connectats i fer possible la campanya de manera col·lectiva és la nostra força. Per això han volgut atacar sense èxit la base de dades que fem entre tots. Per això intenten llançar sospites infundades contra unes finances que són transparents i parteixen de les aportacions modestes de desenes de milers de persones.

Sàpigues que persistirem, tossudament il·lusionats. Per això, comencem ara una gran campanya per guanyar el 9N que necessita la teva implicació.

D’una banda, arribarem personalment a totes les cases del país. Escoltarem a tothom. Volem que tothom es faci seu el país nou i digui com ha de ser. Un país sencer que parla i sescolta Mentre ens ataquen, nosaltres posem en marxa el «porta a porta» més gran que s’ha fet mai, que només serà possible si tenim 100.000 voluntaris. Només et demanem una tarda de la teva vida perquè t’hi impliquis.

De l’altra, necessitem aconseguir els recursos necessaris per fer visible la campanya i resistir els atacs dels oponents. Ho hem de fer amb milers d’aportacions per assolir els 5 milions d’euros que necessitem per arribar a tot arreu per tots els mitjans. Sabem que moltes famílies suporten la crisi amb dificultats, però qualsevol contribució a partir d?1euro és bona i també ens ajuda a defensar un model de finançament exemplar: sense subvencions de l?erari públic, sense fons obscurs, amb la participació de milers i milers de persones honestes. És per això que et demanem que facis un donatiu, petit o gran, només una vegada o de forma repetida, com vulguis o com et vagi més bé.

Finalment, et demanem que et mantinguis connectat en aquesta xarxa de correus. Estar junts ens fa forts i ens fa immunes als intents de desinformar-nos. Per això t?avancem que et seguirem informant a través del correu i et demanarem més vegades que ens ajudis.

Serà una campanya apassionant. Junts, ho aconseguirem! De tota manera, pots abandonar aquesta xarxa de correus sempre que vulguis.

Comptem amb tu. Moltes gràcies.

Carme Forcadell i Muriel Casals

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.