Ens presentem a les Cambres de Comerç

Benvolgut/da,
Com segurament molts de vosaltres ja sabeu, a l’ANC presentem candidatura a diverses Cambres de Comerç del país. Per què ens hi presentem? Perquè les Cambres conformen una estructura d’Estat que cal tenir al servei de la República Catalana. Avui algunes cambres són al servei exclusiu de l’Estat i de l’Ibex, i nosaltres les volem totes totalment al servei dels interessos de Catalunya.

Per tant cal fer un /reset /profund: No hi volem ni submissió a l’Estat, ni règims hereditaris, ni manca de democràcia. Necessitem unes Cambres tal i com volem que sigui la República: participatives, representatives, democràtiques i capdavanteres en la construcció nacional. El sobiranisme té l’oportunitat de fer seva una estructura d’Estat. *Només depèn del nostre vot.* Per tant, activistes, tenim feina. Tres punts:

Primer: *VOTEU.* Si sou empresaris i/o autònoms, fa més de dos anys que exerciu, i teniu la seu fiscal a Sant Cugat, hauríeu de poder votar a la *Cambra de Terrassa*. Del 2 al 6 de maig es podrà votar de forma telemàtica amb el certificat digital, i el dia 8 de forma presencial amb el DNI (autònoms) i DNI+poders (empresaris) a la Cambra de Terrassa.
• Per saber *si sou al cens*: https://www.censelectoralcambra.cat/ca
• Per saber *com votar*: https://tuvotestucomptes.cat/inici/
• Per saber *a qui votar* mira el document que t’afegim amb els nostres candidats.
• Per *vídeos explicatius*, per si *no us trobeu al cens*, i per *més informació* sobre la candidatura: https://bit.ly/2ZiBhel

Segon:*ASSISTIU.* Aquest dijous 25 d’abril organitzem un acte a Sant Cugat per presentar la nostra candidatura. Serà a les 20:00hrs a l’Hotel Sant Cugat (Carrer Cèsar Martinell, 2). Hi sou tots convidats, i us demanem l’assistència. Serà un acte amb *breus parlaments* i pensat perquè, *amb una copa de cava *i de peu, els assistents pugueu conèixer i parlar amb els candidats. Comptarem amb la *presència d’en Joan Canadell*.

Tercer: *IMPLIQUEU-VOS.* Necessitem voluntaris! Ajuda’ns a apoderar la República! Mobilitza a qui coneguis que pot votar (Empresaris/es i autònoms), i apunta’t de voluntari per fer campanya. Apunta’t amb aquest formulari: https://forms.gle/5yz1KmkhhpCpCPjx8

Recordeu allò de que se’n van empreses de Catalunya per culpa del procés?
Recordeu allò de que Catalunya sense Espanya és inviable?
Recordeu les trampes comptables del gobierno per amagar l’espoli?

On han estat les cambres, representants del sistema productiu català, quan ha calgut lluitar en el camp econòmic? On han estat quan ha calgut plantar-se davant un poder opressor?
Ara les posarem a lloc. Som-hi. Llum als ulls i força al braç!

Secretariat Local
SCxI – ASSEMBLEA NACIONAL CATALANA

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.