Amb nou Full de ruta, cap a la República

Benvolguts/benvolgudes,

Ja s’ha publicat el Full de ruta 2018 de l’Assemblea, aprovat diumenge a l’Assemblea General Ordinària (AGO), a la nostre web de la nacional. És la síntesi de la futura orientació política de l’ANC. El recompte dels vots de les 115 esmenes que s’hi havien presentat va ser complicat: ens va conduir a allargar la mitja part prevista, fins que vam veure que no podríem acabar el recompte al matí… Vam decidir presentar i aprovar el Full de ruta sencer quan el recompte parcial ja indicava que la gran majoria de les esmenes no prosperaven i obligant-nos a incorporar-hi totes les que fossin aprovades pels socis (al final en van ser dues, l’esmena 1 i la 4; es poden consultar tots els resultats al web).

Avançar l’AGO al febrer ha estat segurament una bona idea. El Secretariat Nacional va retre comptes de la feina feta i de la seva gestió econòmica. Vam poder homenatjar els exiliats i els quatre homes que segueixen a la presó. Encetem una nova etapa política amb el nostre Full de ruta posat al dia, amb pressupost disponible i amb eleccions convocades, aquest 17 de març, per renovar el Secretariat Nacional abans de la Setmana Santa. Vam convocar també la manifestació del diumenge 11 de març a Barcelona, amb la nostra voluntat d’independència inalterada –el lema serà “República ara”.

Podeu recuperar el vídeo sencer de l’AGO al canal Assemblea Vídeo de YouTube,

Ànim i persistim!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.