Crida d’Òmnium a la democràcia

Assemblea Nacional Catalana - VALLÈS OCCIDENTAL

  1. La junta directiva nacional i les 40 juntes territorials d’Òmnium Cultural, en representació de més de 70.000 socis, reafirmem avui el nostre compromís de garantir que en els propers mesos s’acompleixi la voluntat democràtica de la majoria política i social catalana de poder votar. Malgrat que l’Estat espanyol ha engegat una croada contra tothom qui treballa per fer possible el referèndum, ja sigui representants polítics, entitats, funcionaris o empreses privades, avui Òmnium diem que no ens frenaran multes polítiques, ni amenaces, ni inhabilitacions.
  2. Com a entitat cívica i cultural reiterem el nostre suport i lleialtat als representants, institucions i treballadors públics que treballen per fer possible el referèndum vinculant del dia 1 d’octubre. Tots els qui passen els interessos col·lectius per davant dels personals, tots els qui se la juguen decididament per defensar la democràcia, tenen i tindran el nostre suport i el de les entitats que ens acompanyen en…

View original post 198 more words

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.