Les urnes i els rumors

Notícia publicada a la web de l’Assemblea Nacional Catalana el 6 de maig de 2017.

Cliqueu per accedir a la versió original publicada a la web de l’ANC Nacional

Hem vist l’aparició de missatges que diuen que hem d’apadrinar urnes i missatges en sentit contrari que s’atribueixen a l’ANC. Recordem que la responsabilitat d’organitzar un referèndum legal i vinculant correspon al Govern. La societat civil, que majoritàriament vol decidir sobre la independència del nostre país, fa costat als seus governants.
El Govern de Catalunya està plenament compromès amb l’organització del referèndum. Totes les seves accions públiques i privades de les darreres setmanes no deixen lloc al dubte. La darrera d’aquestes accions, l’ordre de compra de 8.000 urnes, ha provocat reaccions per part del Govern espanyol, d’un ridícul democràtic difícilment imaginable. La imatge de la Fiscalia perseguint urnes ens carrega encara amb més raons per marxar d’un estat demofòbic.
No ens cansarem de defensar aquells que treballen perquè la ciutadania pugui expressar-se democràticament. I alhora, denunciarem els atacs despòtics i autocràtics d’un Estat espanyol enfollit. Saben que no podran parar la veu del poble. Saben que votarem.
Mantinguem la calma. No contribuïm a escampar rumors, benintencionats o interessats.
Assemblea Nacional Catalana

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.