“Contra la demagògia, vots!”. Article setmanal d’en Francesc Salvador al @totsantcugat.

Article setmanal d’en Francesc Salvador publicat al Tot Sant Cugat 1566.

Cliqueu per accedir a la versió original publicada al Tot Sant Cugat

La democràcia és el millor antídot contra la demagògia, i l’eina principal de la democràcia és el vot. El consens dels ciutadans de Catalunya per decidir en referèndum el nostre futur polític és altíssim i la determinació de les institucions, de la societat civil organitzada i de la ciutadania a fer-lo és ferma.

La data s’acosta i tots aquells que han volgut negar-nos el nostre dret a votar s’adonen que no ens poden fer desistir: ni la calúmnia, ni l’insult, ni les amenaces, ni els falsos diàlegs, ni els tronats cants de sirena han estat capaços de tòrcer la nostra tossuda voluntat.

Els ciutadans de Catalunya votarem, i amb el nostre vot guanyarem la llibertat i vencerem la demagògia. Ja poden escarrassar-se a insultar-nos, a tergiversar la veritat, a fabricar notícies falses, a intentar enganyar-nos, nosaltres ni cas. Ja poden bramar els diaris grocs i alguns polítics d’ací i d’allà, nosaltres ni cas. Nosaltres votarem en referèndum i la victòria del sí obrirà de bat a bat la porta a la República catalana.

Francesc Salvador

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.