“Precintar la democràcia”. Article setmanal d’en Francesc Salvador al @totsantcugat.

tot-1554-precinteArticle setmanal d’en Francesc Salvador publicat al Tot Sant Cugat 1554.

Cliqueu per accedir a la versió original publicada al Tot Sant Cugat

La resposta a un estat opressor és l’exercici de la democràcia

Impedir el dret a vot és la negació de la democràcia. Quan un estat precinta les urnes, automàticament deixa de ser un estat democràtic i esdevé un estat autoritari. Dins d’aquest estat, els ciutadans de Catalunya hem patit la manca de llibertat d’expressió, la persecució judicial a càrrecs electes per defensar la democràcia, la impugnació de lleis per ajudar les persones més desafavorides, els atacs genocides a la llengua i al sistema educatiu, la discriminació i el tracte com a ciutadans de segona i un llarg etcètera d’atemptats a la llibertat, la dignitat i la justícia social. La resposta democràtica, unitària, pacífica i persistent de la ciutadania a les agressions de l’estat ens ha dut a les portes de la llibertat. Ben aviat, la República catalana permetrà a tots els ciutadans de beneficiar-se de la democràcia, la justícia social i la igualtat d’oportunitats. La resposta a un estat opressor és l’exercici de la democràcia. Tots plegats, formant un sol poble i sense por, exercirem els nostres drets de persones lliures.

Francesc Salvador

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.