“Democràcia i llibertat d’expressió”. Article setmanal al TOT Sant Cugat.

tot-1543-llibertat-expressio

Article setmanal d’en Francesc Salvador publicat al Tot Sant Cugat 1543.

Cliqueu per accedir a la versió original publicada al Tot Sant Cugat

La deriva autoritària de l’estat espanyol és evident: per permetre el debat al Parlament o per expressar l’opinió en un ple municipal càrrecs públics escollits democràticament són sotmesos a persecució judicial. Llibertat d’expressió i democràcia van junts: no poden existir l’una sense l’altra. Si els representants a les institucions no poden debatre o expressar-se lliurement, on és la democràcia? Si els càrrecs electes que representen els ciutadans no poden expressar la voluntat de la majoria que onegi la bandera estelada, on és la democràcia? La lluita no és de símbols, sinó de la democràcia contra l’autoritarisme, de la voluntat democràtica de la majoria contra la imposició autoritària de la minoria auxiliada per grupuscles vandàlics.

Com podem donar solucions als problemes del país si no és permès el debat en seu parlamentària o municipal? Com podrem fomentar la convivència, si la voluntat democràtica s’ataca de manera sistemàtica? Ni l’estat espanyol ni els que li donen suport estan a favor de la llibertat d’expressió i de l’exercici democràtic. Només en el marc d’una República catalana lliure i independent podrem assolir la plena democràcia i llibertat d’expressió que tant necessitem.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.