“L’antídot” Article setmanal del Tot

Article setmanal d’en Francesc Salvador publicat al Tot Sant Cugat 1540.

Cliqueu per accedir a la versió original publicada al Tot Sant Cugat

La decisió d’un dels principals partits de l’estat espanyol d’apropar-se a l’altre gran partit deixa l’oposició minvada i les diferències ideològiques més diluïdes. L’estat espanyol té aversió per la diversitat democràtica i es troba còmode amb opcions més autocràtiques (per què l’actual rei dels espanyols porta el nom d’un tirà del segle XVIII?).

A Catalunya hi ha un ampli ventall d’opcions polítiques (algunes clarament antiindependentistes) operant amb normalitat i també hi ha una societat diversa, plural, multicultural i multilingüe. La República catalana ha de ser el reflex de la societat catalana actual.Els millors antídots contra les conductes pernicioses observades en l’estat veí són una societat civil forta, una educació en els valors de la convivència i el republicanisme, una gestió transparent dels afers públics i un exercici continuat de la pràctica democràtica.

Fem una República catalana digna per viure les persones, socialment justa i profundament democràtica i obtindrem els millors antídots per ara i per al futur.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.