Rumb directe cap a la República Catalana!

Article setmanal d’en Francesc Salvador publicat al Tot Sant Cugat 1536.

Cliqueu per accedir a la versió original publicada al Tot Sant Cugat

tot-1536-o-referendum-o-referendum

Just quan el president Puigdemont supera la qüestió de confiança, quan ja tenim dates, quan hi ha bona sintonia entre independentistes, quan s’albiren punts d’entesa amb altres forces, en definitiva, quan posem rumb amb velocitat de creuer cap a la llibertat, el tribunal constitucional espanyol ens torna a recordar perquè hem de fer via i marxar ben de pressa.

L’argument principal d’aquest tribunal per mantenir la suspensió de la llei catalana d’emergència residencial és que pot posar en perill el sistema financer. Els drets de les finances per davant dels drets de les persones! Aquesta és la doctrina que sense cap mena de vergonya sosté, no només el govern espanyol, sinó una de les més importants estructures d’estat espanyoles. Una doctrina que xoca de ple amb la que defensa la ciutadania catalana expressada al Parlament pels seus representats democràtics.

És d’agrair que l’estat espanyol no pari de recordar-nos perquè hem de marxar, i ben ràpid. La República catalana ja té un horitzó: som-hi!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.