Avui a l’Assemblea Nacional celebrem el nostre 4rt aniversari

4 anys ANCL’Assemblea Nacional Catalana celebra avui dijous el 4rt aniversari en commemoració de l’acte de constitució (10 març del 2012 al Palau Sant Jordi).

L’ANC vol aprofitar l’efemèride per valorar tots els èxits assolits de forma conjunta, gràcies a la mobilització pacífica i democràtica de la societat civil organitzada, alhora que es referma en la convicció que només amb l’esforç i la perseverança de la ciutadania es podrà construir una nova República veritablement democràtica i justa.

Com a moviment aglutinador i transversal que és, l’ANC està dedicant aquestes setmanes a desplegar la campanya ‘Endavant República’ pel territori mentre que, en paral·lel, s’estan estudiant les accions estratègiques que cal desenvolupar per ampliar al màxim la majoria social favorable a la independència.

Enguany, les línies generals d’actuació per als diferents escenaris previsibles, i les accions a fer per cadascun dels principals actors d’aquesta fase del procés d’independència, es sotmetran a votació en l’Assemblea General Ordinària del pròxim 17 d’abril que se celebrarà a Manresa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.