LINCAT, la WebApp amb preguntes i respostes sobre la independència de Catalunya

L’aplicació LINCAT conté un joc de preguntes i respostes creat per socis de l’ANC, desenvolupat per a navegadors web i dispositius mòbils, que té per objectiu difondre informació favorable a la independència de Catalunya.

Ara més que mai us recomanem que la doneu a conèixer, ja que amb una estructura senzilla permet posar a prova els coneixements dels usuaris en set grans àrees temàtiques: Economia, Història, Benestar, Cultura, Justícia, Marc legal i Internacional. No es tracta en cap cas d’adoctrinar o manifestar opinions partidistes. Es tracta de mostrar la ineficàcia, discriminacions i arbitrarietats de l’Estat espanyol i alhora posar de manifest l’enorme potencial de Catalunya en tots els àmbits per esdevenir un país molt més net, pròsper i socialment just.

Les respostes correctes tenen una font de referència associada. L’usuari pot compartir fàcilment preguntes amb els seus contactes, convidant-los a descarregar-se l’aplicació.

Divulga LINCAT entre els teus coneguts. Descarrega’t el joc als teus dispositius mòbils des de les adreces que trobaràs a la web del joc www.lincat.cat, o bé accedeix-hi directament des del navegador del teu ordinador anant a l’adreça www.lincat.cat.

logo_lincat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.