Acord del Secretariat Nacional sobre les eleccions del 27S

Assemblea Nacional Catalana - VALLÈS OCCIDENTAL

El mandat dels socis i sòcies expressat en la passada consulta del 3 i 4 de juliol aposta clarament per assolir la màxima transversalitat i unitat per tal de donar sentit plebiscitari a les eleccions del 27s. A partir d’aquest mandat l’Assemblea Nacional Catalana assumeix la demanda expressada pel president Artur Mas de lideratge des de la societat civil per fer del 27s un plebiscit guanyador.

L’ANC, tenint en compte les propostes i parers expressats per les altres entitats civils i partits polítics, ha pres la decisió d’impulsar una llista per al 27s que sigui liderada per la societat civil. Aquesta llista ha de representar tota la transversalitat i sensibilitats ideològiques de la societat i ha de superar el debat propi d’unes eleccions autonòmiques. És per aquest motiu que es vol impulsar una llista sense polítics en actiu.

La llista per la independència ha de reflectir la màxima unitat de…

View original post 113 more words

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.