L’ANC ha celebrat aquest diumenge l’acte central de la campanya d’estiu a Tortosa. El tret de sortida s’ha escenificat formant un punter humà que es repetirà cada setmana

Assemblea Nacional Catalana - VALLÈS OCCIDENTAL

L’acte d’aquesta tarda a Tortosa ha servit per començar a fer camí cap a la Via Lliure que s’obrirà el pròxim 11 de setembre a la Meridiana. L’Assemblea Nacional Catalana ha construït un punter humà amb els assistents, símbol del camí que es vol fer cap a la República Catalana, per tancar una jornada de reflexió sobre l’Equilibri Territorial.

Manolo Tomás (PDE – Plataforma de Defensa de l’Ebre) ha reclamat un país nou per a defensar els interessos de les terres de l’Ebre i cap transvasament en un discurs d’un marcat to social. Jordi Sànchez, president de l’Assemblea, ha aprofitat la seva intervenció per fer una crida a tots els ponents i a la gent de les terres de l’Ebre per que es ”comprometin a explicar l’11 de setembre a la Meridiana perquè volem la República Catalana” i a votar el 27S.

Per la seva banda, Aurora Forès (Unió de Pagesos) ha…

View original post 32 more words

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.