Relleu en el secretariat de Sant Cugat per la Independència

Com sabeu, recentment hem constituït el 4rt secretariat de Sant Cugat per la Independència, territorial de Sant Cugat de l’Assemblea Nacional Catalana, com a resultat de les eleccions realitzades el passat 26 de març, amb els següents components:

 • Coordinadora: Shirka Sinche Yarza
 • Secretària: Gemma Foj Alvira
 • Tresorer: Artur Royo i Sànchez
 • Vocals:
  • Francesc Salvador
  • Miquel Delclòs i Saló
  • Núria Fernàndez i Galofré
  • Josep Maria Cabasés Aguilar
  • Roser Segura Vila
  • Enric Mas de Cereceda
  • Jordi Casellas Tamburini

El dimarts, 7 d’abril, vam tenir una reunió conjunta amb els membres del 3er secretariat amb l’objectiu de coordinar el traspàs d’informació de tots els projectes i activitats que aquesta territorial té en marxa.

L’elevat nombre d’iniciatives endegades des de l’anterior secretariat fa que aquestes tasques de coordinació siguin imprescindibles, ja que cal seguir endavant sense aturar cap de les activitats que s’estan realitzant. Tots som conscients que enguany és un any decisiu. El proper 24M i, especialment, el 27S són les dues fites que ens han de dur a les portes de la independència del nostre país. I per aconseguir-ho hem de treballar bé. Tenim molta feina a fer i, per tant, no podem perdre ni un minut de temps.

Volem agrair especialment la col·laboració dels membres del secretariat anterior per dur a terme aquest relleu. I ens estimula saber que sempre podrem comptar amb el seu suport.

Us podem assegurar que ens hi deixarem la pell, esforçant-nos al màxim per a mantenir el nivell de treball, responsabilitat i dedicació dels equips que ens han precedit, i que han fet de la territorial de Sant Cugat un autèntic referent dins de l’ANC.

El 4t secretariat de Sant Cugat per la Independència es posa en marxa. Infinites gràcies al 3r secretariat per la gran feina feta.

El secretariat entrant

3r_i_4t_secretariat_SCxI

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.