Xavier Sala i Martín presenta avui el seu últim llibre al STC de Sant Cugat

@XSalaimartin @ANCsant_cugat @omniumscugatv @DiariSantCugat

SalaMartinL’economista Xavier Sala i Martín presenta avui el seu darrer llibre, ‘És l’hora dels adéus?’, al Sant Cugat Trade Center (SCTD). L’obra és una radiografia de quina ha estat la situació econòmica i política dels últims anys i de quin pot ser el futur de Catalunya. L’acte, organitzat pel setmanari ‘Diari de Sant Cugat’, tindrà lloc a dos quarts de vuit del vespre a la sala d’actes del centre de negocis.

‘La demanda dels catalans sembla estranya en un món que no està acostumat a dibuixar fronteres amb la força dels vots’. Aquesta frase pertany a l’últim llibre del catedràtic d’Economia Xavier Sala i Martín que, amb el títol ‘És l’hora dels adéus?’ (Rosa dels Vents), es presenta avui a la ciutat.

Amb un estil directe i contundent, l’autor fa una radiografia de quina ha estat la situació econòmica i política dels últims anys i de quin pot ser el futur del país. El llibre vol respondre totes les preguntes que es fan sobre la independència.

Notícia publicada pel Diari de Sant Cugat i per viaempresa. Més informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.