Ja som més de 40.000 membres de ple dret per encarar l’any definitiu

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) arrenca l’any 2015 arribant a la xifra de 40.132 membres de ple dret (socis) que, sumats als 39.946 col·laboradors i simpatitzants, conformen una massa social superior a les 80.000 persones. Per tal de mantenir la seva independència política i econòmica, l’ANC no rep subvencions de cap tipus, i es finança gràcies sobretot a les quotes i donatius dels seus adherits.

El nombre de socis, simpatitzants i col·laboradors de l’ANC constata la força i el dinamisme de la societat civil per avançar en el procés cap a la independència. L’Assemblea assoleix aquesta xifra menys de tres anys després de la seva constitució, el 10 de març del 2012. Des d’aleshores, l’entitat ha tingut un creixement exponencial, demostrat principalment amb les tres grans mobilitzacions amb motiu de la Diada Nacional dels anys 2012, 2013 i 2014.

Amb la força de la gent, l’ANC pretén convertir aquest 2015 en l’any definitiu per a la independència.

2015/01/img_0306.jpg

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.