Carme Forcadell a Rubí aquest dimecres 14

Assemblea Nacional Catalana - VALLÈS OCCIDENTAL

Què fas aquest dimecres 14 de gener? Vine amb nosaltres i amb la Carme Forcadell  i l’Andreu Barnils a la presentació del llibre La revolució tranquil·la, a les 19.30 h a l’Auditori Vallhonrat al carrer Sant Pere 77-79 de Rubí. Podrem conèixer el llibre i sentir en primera persona les opinions de la presidenta de l’ANC sobre el procés i el full de ruta en aquest moment tan interessant.

<Veure esdeveniment al Facebook>

La revolució tranquil·la, d’Andreu Barnils, és un llibre que té la peculiaritat d’admetre amb tota naturalitat dos tipus de lectors. El seu subtítol, Carme Forcadell i l’Assemblea Nacional Catalana, ens dóna la pista: ens agradarà als milers de membres i simpatitzants de l’ANC, perquè hi veurem reflectida, amb detalls de primera mà, la nostra feina dia a dia, i agradarà al públic sobiranista en general per entendre per què és tan potent el…

View original post 616 more words

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.