Autoinculpacions al jutjat de Rubí el 24 de Desembre de 12:00 a 14:30

Benvolguts companys i companyes,

L’admissió a tràmit de la querella contra el president de la Generalitat, la vicepresidenta i la consellera d’Ensenyament fa que l’ANC posi en marxa una campanya per promoure l’autoinculpació massiva de la ciutadania en solidaritat amb les autoritats polítiques denunciades.

Per tal de promoure que aquestes autoinculpacions siguin massives, us proposem que, en el cas de Sant Cugat, dimecres 24 de desembre de 12:00 a 14:30 us adreceu davant del jutjat de guàrdia de Rubí (Carrer Pere Esmendia, 15).

Molt important:
Per participar-hi només caldrà que complimenteu el document d’autoinculpació que us adjuntem PER DUPLICAT i que l’hi porteu amb el vostre DNI (cal imprimir el full d’autoinculpació per duplicat a fi que ens segellin un dels dos exemplars i ens el tornin).

De la mateixa manera us animem que difongueu la crida a través de les xarxes socials i les aplicacions de missatgeria, amb la imatge que us adjuntem. Per seguir l’acte a través de les xarxes ho podreu fer amb l’etiqueta #autoinculpacions9n i també podreu consultar tota la informació referent a l’acte des del web

autoinculpacions9n.assemblea.cat

Documents adjunts:

Imatge Autoinculpacions

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

Secretariat Assemblea Sant Cugat SCxI

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.