Òmnium demana unitat estratègica als partits favorables a la independència

Des d’Òmnium Cultural volem expressar el nostre punt de vista en relació al moment que viu el procés sobiranista al nostre país. El nostre posicionament s’ha consensuat en la reunió de Junta Directiva Nacional i les seus territorials de l’entitat.

  • Creiem del tot necessari que les forces polítiques a favor de la independència arribin a un acord. Així doncs, ens refermem en un full de ruta que passi per la unitat estratègica de partits i de la societat civil i que tingui per objectiu les urnes i la independència. Per la il·lusió que hem posat en el procés que ens ha dut fins aquí estem convençuts que assolir aquest acord és possible.
  • L’acord pot prendre diverses fórmules. Creiem que cal celebrar eleccions de caràcter plebiscitari per així, en cas que guanyi l’opció independentista, transmetre un missatge a Espanya i a Europa clar i inequívoc.
  • Des d’Òmnium mantenim la voluntat de continuar fent de pont entre les diverses sensibilitats polítiques i socials del sobiranisme. És per això que ens posem a disposició dels representants de partits polítics i de la societat civil per aconseguir aquest acord indispensable.
  • Des d’Òmnium, intensificarem el treball per tal d’eixamplar la base social a favor de la independència, sobretot entre aquells sectors menys mobilitzats o indecisos.
  • Finalment, l’entitat agraeix la tasca duta a terme pels milers de voluntaris que han treballat en la campanya “Ara és l’hora”.

https://ancvallesoccidental.files.wordpress.com/2014/12/img_3369.jpg

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.