Manifest del PNDD sobre la querella pel 9N

Assemblea Nacional Catalana - VALLÈS OCCIDENTAL

Els membres del Pacte Nacional pel Dret a Decidir, que ho som a títol personal i que tenim responsabilitats en associacions i institucions de la societat civil catalana en l’àmbit cultural, cívic, social, esportiu, sindical, patronal, polític i municipal, davant la querella presentada per la Fiscalia de l’Estat contra el President de la Generalitat, Molt Hble. Sr. Artur Mas, contra la Vicepresidenta del Govern de Catalunya, Hble. Sra. Joana Ortega i contra la Consellera d’Ensenyament Hble. Sra. Irene Rigau
Manifestem

  1. Que, tal i com recull la declaració conjunta del passat 7 de novembre, les institucions, associacions i organitzacions que constituïm les entitats promotores del Pacte Nacional pel Dret a Decidir, com a corresponsables, vam fer una crida a tots els ciutadans i ciutadanes de Catalunya a participar el 9 de novembre com a mostra de civisme i respecte a la pluralitat, per tal d’afirmar els nostres drets democràtics fonamentals…

View original post 201 more words

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.