La Motorada reuneix prop de 6.000 motos al Circuit de Barcelona-Catalunya per a reclamar la independència

Assemblea Nacional Catalana - VALLÈS OCCIDENTAL

Aquest diumenge 19 d’octubre, el Circuit de Barcelona-Catalunya ha viscut una jornada històrica per als amants de les dues rodes aplegant al seu traçat prop de 6.000 motos en una jornada festiva i reivindicativa en favor de la independència de Catalunya.

Aquest acte, emmarcat dins la campanya ARA ÉS L’HORA impulsada per Òmnium Cultural i l’Assemblea Nacional Catalana, ha permès visualitzar la força i la capacitat de mobilització d’un sector econòmic, esportiu i social com és el de la moto que aspira a esdevenir punter en l’àmbit productiu i esportiu del país nou. A més, la Motorada ha aconseguit una fotografia de gran pes internacional omplint d’estelades un escenari de primer ordre mundial com el Circuit de Barcelona-Catalunya, seu habitual dels Grans Premis de Fórmula 1 i Moto GP.

Les 5.800 motos aplegades durant la matinal dins el Circuit, en una jornada que ha comptat amb el suport del…

View original post 76 more words

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.