Marea groga davant l’Ajuntament de Sant Cugat en defensa de la consulta del 9N: tret de sortida de la campanya “Ara és l’hora”

DSCF3149
Més de 2.000 persones s’han concentrat davant de l‘Ajuntament de Sant Cugat avui dimarts convocats per l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural per iniciar la campanya “Ara és l’Hora”, al mateix temps que a la resta de municipis de Catalunya.

A les set de la tarda i amb la plaça plena de gent cridant “Votarem” i “Independència” sota la pluja, la Sala de Plens ha acollit la lectura del Manifest en Defensa de la Consulta del 9N davant de l’alcaldessa Mercè Conesa, Raül Romeva, coordinador del Pacte Santcugatenc pel Dret a Decidir, Rosa M. Caballé, Presidenta d’Òmnium Cultural, Manel Porta, Coordinador de la delegació territorial de l’Assemblea, Sant Cugat per la Independència, i l’escriptor Víctor Alexandre.

DSCF3120
En el torn dels parlaments, tots ells han fet una crida a seguir endavant amb la mateixa il·lusió malgrat els entrebancs que el govern espanyol posi pel mig. Conesa s’ha mostrat ferma davant una possible inhabilitació del càrrec: “després de mi, vindran d’altres que no faran res més que seguir escoltant la veu del poble”. Romeva s’ha declarat orgullós d’haver vingut a la concentració de Sant Cugat i no a la de Barcelona: “avui és un dia per ser al teu poble”, absolutament convençut que votarem perquè és el nostre dret. Alexandre, per la seva banda, ha deixat clar que la dignitat està per sobre de tot i ha recordat que les amenaces de judicis ràpids a particulars semblen de l’època franquista.

DSCF3131
A la concentració i lectura del manifest han assistit la majoria de regidors del Consistori santcugatenc, així com representants de les principals entitats de la nostra ciutat, però volem fer especial menció als centenars i centenars de conciutadans que han omplert aquesta tarda l’Ajuntament, dins i fora, amb la ferma voluntat de poder exercir el seu dret elemental: votar.
Ens sentim orgullosos, doncs, d’haver iniciat avui, juntament amb la resta de municipis catalans, la segona fase de la campanya ”Ara és l’hora” que ens ha de dur a votar el 9N. Sabem que no hem arribat al final del procés, però ens hi estem apropant.

Sant Cugat fa via cap a la Independència
Catalunya nou estat d’Europa

DSCF3123DSCF3118DSCF3105DSCF3140DSCF31442014-09-30 19.08.54

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.