Vine a l’Assemblea de socis i simpatitzants de dijous 2 d’Octubre

Assemblea Socis

Benvolgut, benvolguda,

La signatura del decret de convocatòria de la consulta ha marcat el tret de sortida de la segona fase de la campanya unitària “Ara és l’hora”, promoguda per l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium, i a la qual s’estan sumant d’altres entitats i partits.

Farem la campanya per guanyar el 9N, però per aconseguir-ho haurem de visitar totes les llars de Catalunya per escoltar com els catalans i les catalanes volen que sigui el país nou. I ho aconseguirem amb la Gigaenquesta, l’enquesta que 100.000 voluntaris farem a tot Catalunya, la més gran que s’ha fet mai al nostre país. Només s’hi haurà de dedicar un matí o tarda.

Estem en un moment històric i ho tenim a tocar. Només falta arribar a totes les llars per aconseguir una àmplia majoria que ens garanteixi que el 9 de novembre guanyarà d’una forma clara el #SíSí, per iniciar el procés cap a la independència.

Per aquest motiu ens adrecem a tu, ja que en algun moment has manifestat que vols ser voluntari o ja has fet de voluntari a Sant Cugat.

Recorda, però, que a banda de la Gigaenquesta també estem treballant en les altres dues gran potes de la campanya: tacar el país de groc i aconseguir el finançament necessari amb el desenvolupament d’actes arreu. Com a voluntari, també podràs treballar amb nosaltres en aquests dos grups, que ja han començat a dissenyar accions per dur-les a terme al nostre municipi en les properes setmanes.

Et fem una crida, per tant, a inscriure’t com a voluntari de la campanya “Ara és l’hora”, electrònicament al web https://www.araeslhora.cat/ca/ o presencialment a les nostres parades, mira la programació de parades a la nostra web https://santcugat.assemblea.cat/properes-parades/

Per a més informació:

Pots descarregar l’arxiu amb les preguntes de la Gigaenquesta al següent enllaç:

https://actua.araeslhora.cat/page/-/ENQUESTA.pdf

Pots comprovar en el següent enllaç els voluntaris que ens manquen a Sant Cugat per fer que l’enquesta arribi a totes les llars:

http://gigaenquesta.araeslhora.cat/?municipi=Sant+Cugat+del+Vall%C3%A8s

 

Equip de coordinació campanya “Ara és l’hora” a Sant Cugat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.