Presentació del Pacte Santcugatenc pel Dret a Decidir

PSDDDilluns 23 de Juny va tenir lloc a la Sala de plens de l’ajuntament de Sant Cugat la presentació pública del Pacte Santcugatenc pel Dret a Decidir.

L’acte, presidit per Joan Rigol, coordinador del Pacte Nacional i per Raül Romeva, coordinador del Pacte Santcugatenca i va estar presentat per Rosa Mª Caballé i per Manel Porta, Presidenta i Coordinador respectivament d’Omnium Cultural Sant Cugat i de l’Assemblea Nacional Catalana de Sant Cugat, com a entitats impulsores. Es va comptar també amb la participació dels regidors Jordi Puigneró (en delegació de l’alcaldessa de Sant Cugat), Xavier Escura i Raül Grangé.

Ponents PSDD

Més d’un centenar de persones hi varen assistir tant a títol individual com en representació de les més de 40 entitats ja adherides al Pacte i enumerades per Sílvia Solanellas durant l’acte.

Joan Rigol, Coordinador del Pacte Nacional, va refermar que Catalunya és una nació amb subjecte polític, que ha esdevingut el primer problema d’Espanya sense haver cremat cap contenidor i que ha sabut internacionalitzat el problema. Finalment va expressar el seu convenciment de que el poble català votarà el proper 9 de Novembre.

A continuació, el text del Pacte Santcugatenc va ésser llegit pel Coordinador local Raül Romeva, refermant el missatge de que Catalunya és un subjecte polític sobirà, que “Som una nació i nosaltres decidim” i que negar el dret a decidir no és gaire democràtic.

En representació de l’alcaldessa de Sant Cugat, el regidor Jordi Puigneró va recalcar el compromís del municipi amb el dret a decidir quedant palès la gran entrega a la causa de Sant Cugat a través de totes les entitats adherides.

El Cor Aureus va tancar l’acte amb una actuació coral i finalitzant amb el Cant dels Segadors per part de tots els assistents i un fort…

Visca Catalunya!!

Un pensament sobre “Presentació del Pacte Santcugatenc pel Dret a Decidir

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.