Sant Cugat per la Independència dóna suport al Cicle de Conferències d’Òmnium “Vers un país normal”

Ahir al matí l’Ajuntament de Sant Cugat va presentar als mitjans el III Cicle de Conferències “Vers un país normal” que Òmnium Sant Cugat organitza amb el suport de l’Assemblea Nacional Catalana, Sant Cugat Empresarial, Sobirania i Justicia i Amics de la Unesco.

Aquest cicle de conferències, que s’iniciarà el proper 12 de desembre i s’estendrà fins abril del 2014, pretén incidir i aprofundir en el coneixement d’aspectes rellevants de caràcter jurídic i econòmic vinculats a la realitat de Catalunya i comptarà  amb la participació de conferenciants com Carles Boix, Dolors Feliu (assistent a la presentació), Núria Bosch, Elsa Artadi, Elisenda Paluzie, Marta Espasa i Miquel Puig.

Foto grup presentació III Cicle

A la presentació, el regidor de Cultura, Xavier Escura, va felicitar els organitzadors del cicle  i va posar èmfasi en el fet que “estem a les beceroles d’un procés que, de ben segur, marcarà el destí de les noves generacions de catalans i catalanes, per això cal analitzar-lo en profunditat”.

De la seva banda Rosa Maria Caballé, presidenta d’Omnium Sant Cugat, feu un repàs a la prestigiosa llista de conferenciants i remarcà que “el nom d’aquest cicle és molt significatiu: volem caminar cap a un país normal i volem tenir les eines per fer-ho bé”.

Per últim Dolors Feliu, jurista i una de les conferenciants del cicle, manifestà que “per decidir quin país volem primer hem de saber què estem posant en qüestió. Si ja amb la crisi tots ens vam tornar una mica economistes, amb l’inici d’aquest procés tots ens hem tornat una mica juristes, per tant conferències com les que proposem ens poden ajudar a donar arguments contrastats, amb claredat i rigorositat”.

“Vers un país normal” començarà el proper 12 de desembre a les 19:30 al Teatre La Unió amb la conferència “La dimensió internacional de l’autodeterminació de Catalunya” a càrrec d’en Carles Boix, doctor en Ciència Política per la Universitat de Harvard, catedràtic de Política i Afers Públics a la Universitat de Princeton, membre del Consell Assessor per la Transició Nacional i membre del col·lectiu Wilson. L’acte serà presentat per l’advocat Quim Torra, director del Born Centre Cultural.

Aquesta iniciativa compta amb la col·laboració de l’Arxiu Nacional de Catalunya, el Diari de Sant Cugat, el TOT Sant Cugat, la Llucana i l’ajuntament de Sant Cugat.

CARTELL PER UN PAIS  NORMAL.pdf (1 página)

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.