El director de VilaWeb, Vicent Partal, presenta a Sant Cugat aquest dimecres el seu llibre “A un pam de la independència”

Us convidem a escoltar en Vicent Partal aquest dimecres a les 19:30 a la Sala d’Actes de la Casa de Cultura, arrel de la presentació del seu llibre “A un pam de la independència”. És aquest un interessantíssim assaig sobre el procés que està duent a terme Catalunya des de la gestació de l’Estatut de 2006 fins a la situació actual, amb el sobiranisme en primer pla del debat a Catalunya.

Partal, basant-se en la seva llarga experiència com a periodista internacional, també reflexiona sobre els diversos processos independentistes que s’han produït recentment arreu del món, com ara els dels països bàltics, els països dels Balcans, Escòcia i Quebec. I, en darrer terme, exposa el seu ideari sobre les característiques de la Catalunya independent que desitja i creu possible. La seva és una visió optimista i pràctica, convençuda que la independència de Catalunya no només és possible sinó que es produirà en el si de la Unió Europea.

llibre_aunpam_A3

Vicent Partal

Vicent Partal Montesinos (Bétera, Camp de Túria, 1960) és periodista i director de Vilaweb i ha treballat també a El Temps, Diari de Barcelona, TVE, Catalunya Ràdio, El Punt, i La Vanguardia, entre d’altres. És uns dels pioners de la xarxa internet als Països Catalans.

Ha publicat els llibres Catalunya en l’estratègia militar d’Occident (1987), Els nacionalistes a l’URSS (1988), La revolta nacionalista a l’URSS (1991), Atles de l’Europa futura (1991), Catalunya 3.0 (2001), 11-M: El periodisme en crisi (2004, amb M. Otamendi) i Periodisme quàntic (2007)El juny de 2009 va publicar Llibreta de Pequín, el primer llibre electrònic comercial en català sense edició impresa. És vicepresident de l’European Journalism Center, amb seu a Maastricht.

Un pensament sobre “El director de VilaWeb, Vicent Partal, presenta a Sant Cugat aquest dimecres el seu llibre “A un pam de la independència”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.