Gran interès en el llibre presentat ahir “I si parlem amb el veí del segon? La independència explicada als indecisos”

Com explicar el nostre procés als indecisos per aconseguir una majoria social a favor de la independència fou el principal objectiu que en David Vila i Toni Il·lustració tingueren en ment quan van escriure i il·lustrar respectivament “I si parlem amb el veí del segon? La independència explicada als indecisos”.

IMG_0475

Amb un to molt distès i un accent marcadament honest, els autors ens van transmetre ahir a la Casa de Cultura la necessitat de fer arribar a totes les persones del nostre voltant amb dubtes sobre la independència, arguments clars a favor de la mateixa.

Ens demanaren a tots els assistents que no tinguéssim por de parlar amb família, veïns, amics. “El procés és transversal i hem de convèncer els indecisos”, subratllaren.

IMG_0474Aquest llibre pretén precisament això, i amb un llenguatge clar, arguments precisos i il·lustracions molt clarificadores en àmbits tan cabdals com l’economia, les infraestructures, les pensions o inclús el futbol.

El podreu trobar per tan sols 5€ en les nostres parades,  a més d’algunes llibreries i al web productesdelaterra.cat, ja que, com confessen ells mateixos, el preu no ha de ser un obstacle per adquirir-lo i regalar-lo a tots aquells que encara no s’han posicionat.

Molt bon regal de Nadal!

 

Un pensament sobre “Gran interès en el llibre presentat ahir “I si parlem amb el veí del segon? La independència explicada als indecisos”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.