Presentació del llibre “I si parlem amb el veí del segon? La independència explicada als indecisos”

llibre_DavidVila_A3Us convidem el proper dimecres 13 de novembre a les 20:00 a l’Auditori de la Casa de Cultura de Sant Cugat a la presentació d’un dels llibres que responen millor al nostre projecte “Un sol Poble” ja que ens dóna arguments de com explicar el nostre procés a tots els indecisos que hi ha actualment a Catalunya. Us transcrivim com ho veuen els autors:

“La independència ha deixat de ser l’anhel d’una minoria i ha esdevingut una necessitat col·lectiva. L’asfíxia econòmica, social i cultural a què es veu sotmès el país només ens deixa aquesta sortida. Queda molta feina per fer, però. Un procés d’aquestes característiques genera dubtes, sobretot en aquella part de la població que fins ara no s’havia plantejat donar-hi suport.

La voluntat del llibre és explicar els avantatges de la independència a les persones que no ho acaben de veure clar, i fer-ho d’una manera planera, senzilla i, si és possible, amena. Perquè ens cal entendre que la independència beneficia tots els catalans, independentment dels orígens, de la llengua que parlin habitualment o de la condició econòmica.

I si parlem amb el veí del segon? La independència explicada als indecisos és un llibre il·lustrat, breu i concís, adreçat a independentistes que vulguin disposar d’un argumentari bàsic a favor de l’estat propi, però, sobretot, un llibre per regalar a aquelles persones que encara no s’han posicionat i que són les que han d’acabar creant la majoria social que ens dugui a la República Catalana.”

David Vila i Ros (Sabadell, 1977), autor del text, és dinamitzador lingüístic, escriptor i economista, i ha pres part activament en moltes iniciatives de caire independentista. És vicepresident d’Òmnium Cultural – Sabadell i de l’entitat Tallers per la Llengua. És autor de diversos llibres, els darrers dels quals són el recull de contes Ni ase ni bèstia (La Busca, 2010) i l’assaig Català a la carta (Setzevents, 2012). Ha col·laborat amb diversos mitjans de comunicació i actualment escriu al setmanari “La Directa”, la revista “Lletres” i el seu blog “Malgrat la boira”.

Toni Il·lustració (Barcelona, 1976), per la seva part, és l’autor de les il·lustracions. Creatiu gràfic i ninotaire, és membre de diverses associacions de cultura popular i tradicional i d’organitzacions independentistes a Badalona i Sabadell. Ha realitzat dibuixos per a diverses publicacions, com la revista “Gegants”. Col·labora regularment amb una vinyeta d’actualitat a Vilaweb Sabadell.

 Veniu a la presentació. Segur que n’aprendrem una mica més de com parlar amb el veí del segon, i del tercer…..

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.