Presentació del llibre de Jofre Llombart “Desmuntant la caverna”

L’escriptor santcugatenc Jofre Llombart va presentar el passat dimarts al Museu de Sant Cugat-Claustre del Monestir el seu llibre “Desmuntant la caverna”, recentment publicat, amb pròleg de Miquel Calçada.

L’acte, convocat per l’Assemblea Nacional Catalana, amb la col·laboració del Museu de Sant Cugat, fou presentat per Manel Porta, coordinador de l’assemblea territorial de Sant Cugat, i comptà amb la presència de l’alcaldessa Mercè Conesa i diferents representants de la societat civil del municipi.

Jofre Llombart va recordar la seva infantesa i joventut a Sant Cugat i la seva etapa professional a Ràdio Sant Cugat, Catalunya Ràdio i, finalment, a RAC1, on actualment és sots-director del programa El Món a RAC1.

En la seva intervenció va exposar els motius que l’havien dut a escriure a aquest llibre, principalment per desmuntar una a una totes les mentides provinent de la caverna que, segons l’autor, és sobretot una actitud. Com a periodista sempre ha intentat mostrar la veritat i en el decurs de la seva investigació ha descobert nombroses informacions que faltaven a la mateixa i que ha rebatut fidedignament.

Durant el col·loqui posterior respongué a nombroses preguntes del públic, moltes d’elles amb clara referència al procés d’independència que està vivint el país. En aquesta línia, en Jofre Llombart identificà dos grans punts febles a la societat catalana, la por i el quintacolumnisme, i demanà als polítics perseverància davant les dificultats.
presentació Jofre Llombart

Un pensament sobre “Presentació del llibre de Jofre Llombart “Desmuntant la caverna”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.