Èxit de convocatòria a la sessió de constitució del cos de voluntaris de l’ANC

Més de 100 persones van assistir ahir a la sessió de constitució del Cos de Voluntaris de la territorial de l’Assemblea Nacional Catalana de Sant Cugat a la Sala Clavé de La Unió, amb l’objectiu de treballar per estendre la majoria social a favor de la independència del nostre país.

Després d’una breu introducció de l’ANC, es va transmetre als assistents el gran èxit d’actes com La Marxa per la Independència i l’Encesa de l’Estelada assolit gràcies al moviment actiu d’un nombrós grup de voluntaris d’arreu de Sant Cugat, que ara es pretén treballi de forma més estable i estructurada dins del seu Cos de Voluntaris.


Un intens treball de dinàmica de grups va permetre que el centenar de voluntaris assistents generessin més d’una vintena de propostes innovadores d’accions a dur a terme al municipi en els propers mesos, que se sumaran a la ja coneguda gran cadena humana de l’onze de setembre.

En els propers dies es desenvoluparan diverses sessions de participació que permetran d’aprofundir en l’estructuració i en l’assignació de les diverses tasques que des del mateix Cos, en sintonia amb el Secretariat local, comarcal i nacional, es realitzaran en els propers mesos a Sant Cugat.

Per tant, queda doncs encara oberta la participació a tots els ciutadans santcugantencs que s’hi vulguin sumar. Només cal que enviïn un correu al compte santcugat@assemblea.cat.

Vista treball grupssamarreta voluntaris def

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.