Què és el GET “Grup d’Extensió Territorial”?

A l’ANC de Sant Cugat del Vallès no hem aturat mai les activitats de fer xerrades i d’estar a peu de carrer amb les nostres parades, amb molts voluntaris treballant per difondre les bondats de la independència del nostre país.

Una de les iniciatives que es va iniciar a finals del 2014, impulsada pel nostre amic Vicenç Alegre, va ser l’anomenada “L’assemblea informa als Barris”, el principal objectiu de la qual era tractar d’arribar a tots els llocs del municipi, amb dades fiables i contrastades, per desfer tòpics i desmuntar els discursos de la por de cara a futures eleccions.

Moltes de les activitats de Sant Cugat per la Independència s’organitzen principalment a la zona centre de la població i aquesta iniciativa tenia, i segueix tenint, com objectiu ampliar la cobertura territorial, estructurant grups de voluntaris en els diversos districtes per tal que fer-hi més activitats.

El procés cap a la independència ens exigeix estar preparats per treballar sempre que calgui en els tres eixos que ha definit l’ANC: ampliació de la majoria social, debat constituent i accions de sobirania. Per fer-ho ens convé mantenir viva i greixada l’estructura de Barris, que a partir del mes d’abril de 2016 hem passat a denominar Grups d’Extensió Territorial (GET) i que treballarà en l’àmbit de:

 • Iniciar contactes amb les entitats de cada zona: associacions de veïns, centres culturals, casals de gent gran, grups de gent jove, clubs esportius, etc.
 • Treballar conjuntament amb els líders naturals de cada zona, associats d’entitats, militants de partits sobiranistes, grups de joves, etc.
 • Repartir fulls volanders i endegar bustiades
 • Dur als districtes el debat constituent
 • Fer arribar a tot arreu les crides de sobirania i desobediència per anar contra possibles atacs a les nostres institucions
 • Realitzar i/o participar en actes festius
 • Endegar xerrades i tertúlies en els districtes

Quan en Vicenç Alegre se’n va anar de Sant Cugat va seguir amb el projecte en Jaume Cardús, que recentment ha hagut de deixar-ho per motius personals. Als dos els agraïm molt la feina feta. Dins el secretariat de SCxI, qui ha assumit des del mes de maig de 2016 el rol de Coordinador GET és en Quico Picas, a qui ajudarà la Carme Bassas. De moment tenim tres coordinadors de districte i pensem que n’hauríem de tenir algun més. Són:

 • L’Ernest Tomàs per Sant Cugat Centre
 • En Jordi Muñoz per Valldoreix – Mirasol
 • L’Àngel Ruiz per La Floresta – Les Planes

Ens agradaria que tota persona disposada a col·laborar en futures iniciatives en ho fes saber, per poder tenir una llista el més àmplia possible de potencials col·laboradors/es als quals demanar la seva participació voluntària quan faci falta, principalment al seu districte, però no necessàriament. Ja tenim a cada districte persones molt fidels que participen habitualment en els actes de l’ANC. Però en moments puntuals es poden requerir una major mobilització i hem d’estar preparats. Per això us demanem que us apunteu, enviant un correu a santcugat@assemblea.cat indicant el vostre nom, telèfon, correu electrònic i districte o codi postal.

Esperem que amb aquesta iniciativa l’Assemblea segueixi ben present arreu de Sant Cugat i que els nostres conciutadans puguin expressar les seves inquietuds i rebre alhora la informació més acurada envers el nou repte que se’ns presenta: constituir i posar en marxa la nova República catalana.

2 pensaments sobre “Què és el GET “Grup d’Extensió Territorial”?

 1. Retroenllaç: L’assemblea informa els barris incrementa les seves activitats al carrer | Sant Cugat per la Independència (SCxI)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.