Condicions d’ús

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) us informa que d’acord al que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal  i del Reial Decret  1720/2007, de 21 de desembre pel que s’aprova el Reglament de desenvolupament de la LOPD, les dades que faciliteu seran incorporades a un fitxer automatitzat del que Assemblea Nacional Catalana n’és responsable. Als efectes de notificació i per a l’exercici de qualsevol dret relacionat amb la protecció de Dades, l’Assemblea Nacional té el domicili al Carrer Paris, 189, entresòl, 08036, Barcelona.

Les dades que aquí es recullen tenen com a finalitat la gestió logística de l’equip de voluntaris de l’ANC. Els usuaris amb la seva incorporació autoritzen expressament el seu ús per a les finalitats pròpies de l’Assemblea Nacional Catalana, excloent qualsevol tipus de caire comercial o prospectiu. En cap cas aquestes dades seran cedides a tercers, sense autorització expressa dels usuaris.

En el cas que l’usuari no estigui d’acord que les seves dades s’incorporin al fitxer propi de l’ANC per a les seves finalitats ho haurà d’especificar deixant la opció “Accepto que les meves dades siguin incorporades al fitxer automatitzat de dades gestionat per l’ANC per finalitats pròpies de l’associació distintes de la gestió de la cadena humana coneguda com a ‘Via Catalana cap a la Independència'” que incorporada en el formulari d’inscripció sense clicar.

Per a l’exercici dels drets ARCO d’Accés, Rectificació, Cancel·lació i Oposició, només heu d’escriure un correu electrònic a santcugat@assemblea.cat, indicant les vostres dades i quin dret voleu exercir. També podeu fer-ho presencialment a l’adreça més amunt esmentada.

L’Assemblea Nacional Catalana, d’acord a la legislació de protecció de Dades que s’ha assenyalat anteriorment, reuneix tots els requisits de seguretat per tal de garantir el correcte i confidencial tractament de les vostres dades; ja siguin allotjades en servidors externs o internacionals, podent assegurar que en tot moment s’aplica la legislació vigent i les seves

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.