Trobada de voluntaris i voluntàries el 22 d’abril. T’apuntes?

Benvolgudes, benvolguts,

Aquest dijous 22 d’abril a les 19 h hem convocat a una trobada a totes les persones que fa unes setmanes us vau inscriure a l’equip de voluntariat de l’ANC Sant Cugat, equip que participarà directament en la creació i gestió d’accions i campanyes durant els pròxims mesos a Sant Cugat.

Us voldríem convidar, a tots i totes que encara no us hi heu inscrit, a assistir a la trobada i valorar si estaríeu interessats a col·laborar amb nosaltres. Serà una sessió eminentment pràctica, amb explicació detallada dels projectes que tenim previstos i oberta a crear amb vosaltres nous projectes i accions.

El nostre objectiu és que l’ANC Sant Cugat sigui això, una veritable assemblea participativa en què dissenyem, preparem, gestionem i treballem plegats perquè només així assolirem el nostre objectiu, la INDEPENDÈNCIA. I tenim molta feina a fer, també des de Sant Cugat.

Us esperem, doncs,

Data: dijous 22 d’abril

Hora: 19:00 h

Lloc: Hotel Sant Cugat (al costat de l’ajuntament)

Salut, força i independència

Secretariat ANC Sant Cugat      

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.