Sixena, un atemptat a la cultura

Ens van cridar “a por ellos”, era el Setembre, 2017, i ni llavors, ni després ni ara, el Govern Espanyol ni cap Partit ni cap mitjà de comunicació ni ningú del seu Estat va dir res en contra, cap paraula que allò sobrava. Al contrari, van alimentar l’odi als Catalans, i el “a por ellos” es va convertir el “a por todo”. Dos mesos després van saquejar el Museu de Lleida

Disculpeu que aquesta nota de suport cap a vosaltres no estigui feta des de la pura formalitat, sinó des d’allò de políticament incorrecte. Però és que tal acció continuada de l’Estat Espanyol en contra dels interessos justos dels Catalans ens humilia i no pot generar més que ràbia.

Què saben ells de Cultura, si la tenen descuidada. Per ells la Cultura no és una evocació especial de sensacions elevades, sinó un simple objecte material a ser explotat, espoliat, una cosa apartada. Què saben ells de Cultura si no la fomenten entre la gent, al contrari sembla que volen que els seus ciutadans siguin de nivell inferior, una massa poc cuidada.

Ben diferent és el que passa en països civilitzats de verdadera democràcia. Per exemple, a l’Anglaterra el Museu Britànic va comprar el 1892 la Serp Azteca de dos caps. Ni a l’Estat Mexicà ni a ningú se li ha acudit reclamar-la. Diferent nosaltres, les obres de Sixena les vam comprar, cuidar, i l’Estat antidemocràtic espanyol, la guàrdia civil i les seves armes, ens les han saquejades.

Tot el nostre suport, i sí, humiliats i amb ràbia.

Secretariat ANC Sant Cugat

#unbalcóunaestelada #FemRepúblicaJa #SantCugatlliureisobirà

Seguiu-nos a xarxes!

TELEGRAM https://t.me/ANCsantcugat TWITTER @ANCsantcugat INSTAGRAM @anc_santcugat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.