Campanya de l’Assemblea per proveir la ciutadania de mascaretes d’ús no sanitari i recursos per a la recerca i tractament de la COVID-19 als hospitals catalans

Assemblea Nacional Catalana - VALLÈS OCCIDENTAL

L’Assemblea ajudarà a fer arribar 105.000 mascaretes d’ús no sanitari a la ciutadania,ja que cada vegada són més difícils de trobar. Per això, juntament amb Tèxtil Rosdan -empresa que els darrers anys ha confeccionat la samarreta de l’Onze de Setembre-, s’ha encarregat de trobar el teixit adequat (gruix de 220 g i cotó 100 %), de fer-ne un tractament hidròfug per augmentar-ne la seguretat, de tallar-lo industrialment a Tèxtil Rosdan i d’aconseguir-ne la distribució mitjançant un acord amb la cadena de supermercats del grup Bonpreu-Esclat.

L’adquisició del lot comportarà un donatiu d’un euro i contindrà dues teles i una cinta de goma.D’aquesta manera, cada persona podrà confeccionar dues mascaretes. Seran per a ús personal, i no per a ús sanitari.Els ingressos d’aquesta iniciativa aniran íntegrament destinats a la recerca i tractament de la COVID-19 als hospitals catalans.

La ciutadania les podrà adquirirals diferents establiments de la…

View original post 168 more words

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.