Es fan públics els detalls de l’acte del dissabte, 29 de febrer, del Consell per la República Catalana, a Perpinyà

Assemblea Nacional Catalana - VALLÈS OCCIDENTAL

Per part de la delegació del Consell a Perpinyà, Joan Lluís Lluís, ha avisat que hi haurà controls molt restrictius a l’entrar al recinte on es farà l’acte. “Hi haurà 36 controls a l’entrada degut al nivell d’alerta terrorista”. Les portes del recinte s’obriran totes a les 8 del matí. I des de les 10.15 h i fins les 11.30 h hi haurà punxadiscos de la Catalunya Nord per amenitzar l’espera. A les 11.30 h hi haurà una actuació castellera que finalment donarà pas a l’acte polític de les 12 h.

L’acte polític el conduiran Carme Sansa i Lloll Bertran. Es preveu un acte amb molta contundència però amb simplicitat. “Hi haurà representades totes les veus de l’exili i de la repressió. Les preses i presos polítics tindran veu a través de vídeo o de carta. L’exili que no es pot moure ho farà a través de vídeo i l’exili…

View original post 235 more words

Un pensament sobre “Es fan públics els detalls de l’acte del dissabte, 29 de febrer, del Consell per la República Catalana, a Perpinyà

  1. Montserrat Plaza Segarra

    Bon dia. Dissabte vaig anar a Perpinyà amb l’autocar núm 2 de Sant Cugat..Vull denunciar que el xofer, un cop passada l’aduana sense massa problemes, es va quedar al carril de la dreta on vàrem estar gairebé parats més d’una hora, quan el carril de l’esquerra circulava amb normalitat. En demanar jo perquè no anàvem per l’esquerra vaig rebre una forta esbroncada de la persona delegada per l’ANC (Mireia). Al cap d’una bona estona d’aquest episodi el xofer es va situar per fi al carril de l’esquerra i vàrem poder avançar. Tot i així es va equivocar més d’una vegada de camí la qual cosa va motivar desfer el camí i.perdre encara més temps. I val a dir que portava gps. Vam sortir de Sant Cugat a les 7 del matí i vam arribar a Perpinyà a les 13 hores. L’autocar num 1 va arribar sense problemes a l’hora prevista. Es a dir, mes d’una hora abans que el nostre tot i que va sortir un darrera l’altre.. Atès que he vist per les xarxes socials i sentit per.emissores de ràdio que aquest fet es va produir en diversos autocars de l’ANC tinc la impressió que realment aquests xòfers pretenien boicotejar la.nostra participació en l’acte. Agrairia que féssiu les indagacions necessàries per saber a què respon aquesta actuació.
    Moltes gràcies

    Respon

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.