On tot comença

Amb aquest lema de l’ANC va començar quelcom que ens ha portat on som. No és on voldríem, però ens ha endurit. Passat el cicle electoral sota les lleis espanyoles tornem a ser on tot comença. Tornem a enfilar el camí amb el coneixement que dona l’experiència. Imaginàvem com eren de cruels i despietats l’estat espanyol i els partits del 155, ara ho hem tastat en carn pròpia. Intuíem les nostres febleses, ara sabem quines són. Vèiem les dificultats, ara en sabem l’abast.

Teníem confiança en les institucions europees, ara sabem de quin peu calcen. Vam albirar la finestra de la llibertat i es va tancar als nostres nassos, però hem arribat on som i hem de continuar fins al final.

No hi ha marxa enrere, perquè l’alternativa és l’anihilació com a poble, el genocidi cultural, l’empobriment econòmic, la pèrdua d’oportunitats i l’agreujament de les desigualtats socials. El poble ha començat a caminar i el poble assolirà la independència, bandejant del camí a qui s’hi oposi.

Nous camis i nous lideratges: On la independència comença!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.