Què fem aquest 16?

Benvolgut/da,

Com molt bé saps, L’ANC-Sant Cugat per la Independència ha estat fidel al record dels presos polítics i exiliats, fent cada dia 16 un acte reivindicatiu. Aquests actes han estat de moltes diverses formes (concentracions, manifestacions, actes al aire lliure, actes en locals tancats,…). No hem fallat mai, encara que a hores d’ara siguem una minoria els que cada dia 16 recordem els nostres presos i exiliats.

Però aquest mes, degut a que estem en plena campanya per les municipals i europees, i degut a que aquest proper 16 de maig (dijous que ve) el TOT Sant Cugat i CugatMedia han organitzat el Debat de Candidats a l’alcaldia a el Siglo del Mercantic, hem considerat que per no contraprogramar aquest acte, l’homenatge als nostres presos i exiliats el podem fer acudint tots al debat amb alguna peça de roba GROGA.

Es tractarà doncs d’omplir el debat de GROC per deixar constància als nostres candidats que nosaltres no oblidem la situació de repressió que viu el nostre país. L’acte comença a les 19:00 hores, però nosaltres ens trobarem a l’entrada del Siglo a les 18:45 hores per poder tenir lloc assegurat.

Per tant, la nostra convocatòria és:
TOTS DE GROC AL DEBAT DEL SIGLO AL MERCANTIC !!!!!
HORA: 18:45.

RECORDEM ALS NOSTRES POLÍTICS MUNICIPALS QUE VIVIM EN UN ESTAT REPRESSIU!!!
US HI ESPEREM

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.