Mai és mai

Com ha dit el líder d’un dels partits del 155, mai és mai. Mai els catalans acceptarem viure sota el jou de l’estat espanyol: un estat que nega la diversitat, amb un rei enemic nostre i imposat per un dictador, sense separació de poders, que reprimeix els drets de manifestació i expressió i un llarg i trist etcètera. Mai acceptarem un estat, com l’espanyol, que no és homologable a un estat democràtic.

Tampoc acceptarem mai un estat, com l’espanyol, que nega i persegueix la nostra llengua i cultura, que veta les polítiques socials i que espolia l’economia i els ciutadans, sobretot els més febles. Mai acceptarem l’assimilació lingüística i cultural, mai acceptarem la submissió política, econòmica i social, mai acceptarem tampoc la imposició uniformadora de l’estat espanyol que vol escanyar la nostra diversitat social i cultural. Mai deixarem de lluitar per la llibertat, la democràcia i la justícia social. I mai, mai, renunciarem a la nostra independència política en forma de República. En efecte, senyor líder del 115: mai és mai!

Francesc Salvador

santcugat@assemblea.cat
Cristòfor Colom, 24

Article publicat al TOT Sant Cugat
http://www.totsantcugat.cat/tot-entitats/mai-es-mai_1929667102.html

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.