Galeria de fotografies del 1er dissabte de “Ponts per la Independència” a l’A-7

La calor no ens ha aturat!!!

Al contrari, entre les 10:00 i les 13:00 hores, més de 60 voluntaris de Sant Cugat més força gent que ha vingut de Terrassa, Cerdanyola i Caldes de Montbui (Moltes gràcies a tot@s) hem anat a saludar als cotxes, turistes i camions que circulaven per l’A-7. Ho hem fet amb estelades, pancartes de Llibertat Pres@s Polítics i pancartes de “Catalunya Independent”, “Catalogne Independante” i “Catalonia Independent”.

Ho hem fet en 3 ponts tant en sentit Girona, com en sentit Tarragona. D’aquesta manera, hem volgut afegir-nos a la campanya Ponts per la Llibertat de la resta de territoris, els quals han omplert un total de 37 ponts en tota la geografia del país.

Ha estat tot un èxit i hem comprovat la gran rebuda que te la iniciativa, amb un càlcul aproximat de visió de més de 70.000 vehicles en les 3 hores. Ple de cotxes fent sonar els clàxons i saludant, incloent una gran quantitat de turistes estrangers que ens donaven el seu escalf. També hi havia qui feia el contrari, expressava el seu rebuig, i podem ben dir que la relació era de 10:1 aproximadament. Sant Cugat, per penjar estelades i pancartes a favor de la independència.

Aquesta iniciativa la tornarem a repetir dissabtes 11 i 18 d’agost.

Si algú s’hi vol afegir només cal que enviï un correu a pxisantcugat@gmail.com i l’afegirem al grup de WhatsApp corresponent.

Un pensament sobre “Galeria de fotografies del 1er dissabte de “Ponts per la Independència” a l’A-7

  1. Simòn

    Sou collunuts, lastima de no esta a Sant Cugat, Visca Cataluny Lliure > El 5/8/2018, a las 11:16, Sant Cugat per la Independència (SCxI) escribió: > >

    Respon

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.