“Llibertat sense condicions”. Article setmanal d’en Francesc Salvador al @totsantcugat.

Article setmanal d’en Francesc Salvador publicat al Tot Sant Cugat 1628.
Cliqueu per accedir a la versió original publicada al Tot Sant Cugat

Pels exiliats i presos polítics catalans només hi ha una alternativa: la llibertat, la restitució de les seves funcions aquells que ho desitgin i la compensació per part de l’estat espanyol per haver-los perseguit per les seves idees polítiques i per executar el mandat democràtic. Tot i que, vista la tolerància de l’estat espanyol amb el passat franquista (reticència a obrir fosses i retirar símbols, negativa a anul·lar farses de judici, etc.), per moltes rentades de cara propagandístiques que faci, no cal tenir massa esperances en aquest sentit.

El bé polític més preuat és la democràcia i el representant polític electe ha de complir la voluntat del poble expressada lliurement a les urnes. La voluntat democràtica, que arrela en la llibertat i la dignitat de les persones, ha de prevaldre en tota acció política. El poble català ha parlat clar diverses vegades sobre quin futur polític vol, i no té por de tornar-ho a expressar les vegades que calgui. República catalana és garant de democràcia. Endavant República!

Francesc Salvador

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.