“Llibertat sense condicions”. Article setmanal d’en Francesc Salvador al @totsantcugat.

Article setmanal d’en Francesc Salvador publicat al Tot Sant Cugat 1628.
Cliqueu per accedir a la versió original publicada al Tot Sant Cugat

Pels exiliats i presos polítics catalans només hi ha una alternativa: la llibertat, la restitució de les seves funcions aquells que ho desitgin i la compensació per part de l’estat espanyol per haver-los perseguit per les seves idees polítiques i per executar el mandat democràtic. Tot i que, vista la tolerància de l’estat espanyol amb el passat franquista (reticència a obrir fosses i retirar símbols, negativa a anul·lar farses de judici, etc.), per moltes rentades de cara propagandístiques que faci, no cal tenir massa esperances en aquest sentit.

El bé polític més preuat és la democràcia i el representant polític electe ha de complir la voluntat del poble expressada lliurement a les urnes. La voluntat democràtica, que arrela en la llibertat i la dignitat de les persones, ha de prevaldre en tota acció política. El poble català ha parlat clar diverses vegades sobre quin futur polític vol, i no té por de tornar-ho a expressar les vegades que calgui. República catalana és garant de democràcia. Endavant República!

Francesc Salvador

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.