“La Restauració del Règim Franquista”. Article setmanal d’en Francesc Salvador al @totsantcugat.

Article setmanal d’en Francesc Salvador publicat al Tot Sant Cugat 1622.
Cliqueu per accedir a la versió original publicada al Tot Sant Cugat

Acabada la Transición Española, ha quedat un règim autoritari sota un prim vernís d’aparença democràtica, tot recuperant, de vegades amb un altre nom, el pitjor de la dictadura franquista: un cap d’estat imposat, una constitución limitadora de drets com ho foren las Leyes Fundamentales, una audiència nacional en el paper de tribunal de orden público, uns partits polítics dits d’esquerres o dretes que defensen el mateix programa com en un règim de partit únic, l’ús fraudulent de la justícia per part de l’executiu, la manca de llibertat d’expressió, els presos polítics, el discurs virulent i neofalangista d’algun partit polític…

I, per sobre de tot, la persecució, insult, menyspreu, repressió i espoli del poble català. No hi ha dolents i pitjors, sinó que tots són iguals en la repressió i negació de drets dels ciutadans de Catalunya, portin el cognom Sánchez, Rajoy o Rivera. Només hi ha un camí per assolir la nostra llibertat, la democràcia i la justícia social: la independència. Endavant República!

Francesc Salvador

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.