La Guàrdia Civil es persona a la seu de l’Assemblea per un requeriment judicial

Assemblea Nacional Catalana - VALLÈS OCCIDENTAL

Aquest matí, agents del cos policial de la Guàrdia Civil s’han personat a la seu de l’Assemblea Nacional Catalana, amb l’objectiu d’obtenir informació de la investigació que està duent a terme el jutge Pablo Llarena.

A quarts de deu del matí, els agents, que portaven una diligència judicial d’investigació tecnològica, han demanat bolcar els correus electrònics del fins ara president de l’entitat, Jordi Sànchez. Cap al migdia, un cop les tasques requerides han estat resoltes, els agents han abandonat la seu. Paral·lelament, la Guàrdia Civil també s’ha personat a la seu d’Òmnium Cultural.

Segons Agustí Alcoberro, vicepresident de l’Assemblea, aquesta diligència es tracta d’un acte “normal” que forma part del procediment judicial i que no significa cap canvi en el procés. Per tant, ha remarcat la normalitat dels fets i ha fet una crida a la ciutadania perquè no es concentrés davant de la seu i deixés treballar amb normalitat…

View original post 86 more words

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.