Hissarem l’estelada a la Crta Cerdanyola a SantCugat davant benzinera BP

Avui a les 17.14h tornem a hissar l’estelada a Sant Cugat

Veniu a la Ctra. de Cerdanyola, al costat del Set Ball, en un acte de reivindicació de la nostra dignitat com a país

El passat mes de febrer un jutjat d’instrucció de Rubí, a instàncies d’una denúncia de Sociedad Civil Catalana, obligava l’Ajuntament de Sant Cugat a baixar l’estelada que lluïa a la Plaça Octavià en una sentència cautelar que atempta absolutament contra la llibertat d’expressió. Aquesta estelada fou lliurada per l’alcaldessa a l’ANC i Òmnium Sant Cugat per tal que la vetllessin degudament.

Tot i que la sentència està recorreguda i esperem que degudament rebatuda en un futur no gaire llunyà pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, en aquest període de temps les entitats sobiranistes de la ciutat no només l’hem estat vetllant sinó que hem estat treballant per tal que tornés a onejar a la nostra ciutat.

I ho hem fet tenint en compte la sentència de la justícia espanyola, que determina que no pot ocupar un espai públic però en cap cas pot evitar que ho faci en un de privat. Per tant, avui a les 17:14 tornarem a hissar l’estelada a la parcel·la de terreny privat localitzada al costat del Set Ball i davant la benzinera BP.

Acompanyats de l’alcaldessa, i amb representants de totes les forces polítiques sobiranistes santcugatenques i l’AMI, Òmnium Sant Cugat i l’ANC Sant Cugat farem onejar de nou l’estelada i ho farem a una de les entrades més importants de la ciutat, davant del rètol que ens assenyala com a municipi adherit a l’Associació de Municipis per la Independència.

Us convidem doncs a acompanyar-nos a un acte que ens permetrà, tossudament alçats, reivindicar de nou l’anhel i el treball que molts ciutadans anònims exerceixen dia a dia per assolir la llibertat del nostre país.

17.00h

  • Benvinguda i presentació a càrrec de Sílvia Solanellas, membre d’Òmnium i ANC Sant Cugat
  • Intervenció de Jaume Angerri, membre d’Òmnium Sant Cugat
  • Intervenció d’Artur Royo, membre del Secretariat de l’ANC Sant Cugat
  • Cloenda a càrrec de la Il·lma. Sra. Mercè Conesa, alcaldessa de Sant Cugat

17.14h

  • Hissada de l’estelada
  • Cant conjunt d’Els Segadors

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.