“Contra l’autoritarisme i les armes, democràcia i urnes”. Article setmanal d’en Francesc Salvador al @totsantcugat.

Article setmanal d’en Francesc Salvador publicat al Tot Sant Cugat 1570.

Cliqueu per accedir a la versió original publicada al Tot Sant Cugat

Democràcia és diàleg per exposar parers i debatre idees de vegades contraposades

La negativa de l’estat espanyol a qualsevol solució pactada, acompanyada d’insults i amenaces, no impedirà que els ciutadans de Catalunya exerceixin els seus drets. Com més autoritari i amenaçador es mostri l’estat espanyol, més participació democràtica i més compromís amb les urnes mostrarem els catalans.

Democràcia és diàleg per exposar parers i debatre idees de vegades contraposades. Democràcia és prendre decisions d’acord amb el sentit del vot expressat a les urnes. Pervertir la llei per negar solucions als conflictes, trencar la divisió de poders per perseguir unes idees que s’expressen pacíficament, insultar i amenaçar no són propis d’una democràcia. Cal denunciar-ho i oposar-s’hi amb fermesa. L’autoritarisme es venç amb més democràcia i les amenaces se superen votant.

Podem escollir: o bé una República catalana de dret, democràtica i social, o bé amenaces i autoritarisme. Votem sí a la República catalana i a la democràcia, fugim de l’autoritarisme i de les amenaces.

Francesc Salvador

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.